Belangrijke momenten in uw leven

 

Op belangrijke momenten in uw leven staan onze specialisten in personen- en familierecht voor u klaar. De sleutel tot succes: persoonlijke aandacht en goed overleg.

 

Huwelijkse voorwaarden

Als u niet wilt dat alles wat u bezit automatisch gezamenlijk bezit wordt als u trouwt, moet u eerst langs de notaris. Die adviseert en overlegt met u en stelt huwelijkse voorwaarden op. Als uw situatie later verandert, kan het nodig zijn om de voorwaarden aan te passen. Goed om dat regelmatig te (laten) checken door ons.

 

Samenlevingscontract

Gaat u samen een huis kopen? Dan heeft u vast wel ideeën over de kostenverdeling in uw huishouding. En wat moet er gebeuren als een van u overlijdt? Alle afspraken leggen wij voor u vast in een notariële samenlevingsovereenkomst. Dan is het goed geregeld.

 

Testament

Zonder testament bepaalt de wet wie uw erfgenamen zijn. Met een testament bepaalt u zelf wie wat krijgt en onder welke voorwaarden. Het is tenslotte uw nalatenschap.

 

Estate planning

Met estate planning hevelt u uw vermogen fiscaal gunstig over naar de volgende generatie. Bijvoorbeeld via uw testament en schenkingen bij leven. Wat ook mee kan spelen: het familiebedrijf en de relaties binnen uw familie. Onze estate planners zijn gediplomeerd lid van de EPN.

 

Nalatenschap

Een goede afwikkeling vraagt om juridische kennis en een praktische aanpak. Wij adviseren en helpen, bijvoorbeeld met een verklaring van erfrecht of de aangifte van de erfbelasting. Als u wilt, adviseren wij ook over de verdeling van de nalatenschap.

 

Kortom, Lubbers & Dijk heeft u veel te bieden. Een brede visie, specialistisch advies en veel persoonlijke aandacht.

 

Betrokken. Hoogwaardig. Precies. Lubbers & Dijk.

Afspraak maken of offerte opvragen

 

Verification

 

Contact

Koningslaan 4
1075 AC Amsterdam
020 - 573 63 11
020 - 679 98 28