Belangrijk voor de onderneming

 

Lubbers & Dijk heeft een speciale afdeling Ondernemingsrecht. Deze specialisten regelen de oprichting van NV’s en BV’s, statutenwijzigingen, aandelenuitgiften & overdrachten en kapitaalsverminderingen. En nog veel meer.

 

Wij hebben ook ruime ervaring in de begeleiding van fusies, reorganisaties, herstructureringen, overnames en omzettingen. Op zulke dossiers werken we samen met belastingadviseurs en accountants. Wij bekijken uw dossier dus vanuit diverse vakgebieden. Dat komt ten goede aan het eindresultaat.

 

Stichtingen en verenigingen

Bij Lubbers & Dijk vindt u experts op het gebied van stichtingen en verenigingen. Wij kunnen bijvoorbeeld een stichting of vereniging voor u oprichten. Maar u kunt bij ons ook terecht voor de statuten van complexe instellingen. En voor compliance zaken: governance codes en bijzondere wetten en regels, zoals de eisen die de overheid stelt aan de ANBI-status (voor goede doelen).

 

Kortom, Lubbers & Dijk heeft ondernemers en bestuurders veel te bieden. Een degelijke visie, specialistisch advies en veel persoonlijke aandacht.

 

Betrokken. Hoogwaardig. Precies. Lubbers & Dijk.

Afspraak maken of offerte opvragen

 

Verification

 

Contact

Koningslaan 4
1075 AC Amsterdam
020 - 573 63 11
020 - 679 98 28