Lubbers en Dijk

 

Lubbers en Dijk notarissen is een zelfstandig notariskantoor met meer dan vier decennia ervaring in de Amsterdamse praktijk. Het bescheiden kantoor is gevestigd aan het Amsterdamse Vondelpark.
Vier notarissen houden zich in ons kantoor dagelijks bezig met de algemene praktijk, . zoals personen- en familierecht, ondernemingsrecht en vastgoedrecht. Zij worden in hun werkzaamheden ondersteund door een deskundig team van gemotiveerde, betrokken en ervaren collega’s. Wij zullen u niet alleen zakelijk adviseren en van dienst zijn, maar we voelen ons ook persoonlijk bij u en uw toekomst betrokken. Daarom denken we met de cliënt mee, op het terrein van het personen-, familie- en erfrecht.

Wat ons daarnaast onderscheidt van anderen, is dat wij de verschillende rechtsgebieden waar nodig prima weten te combineren. Lubbers en Dijk notarissen verbindt het en legt het vast voor nu en later.

Lubbers en Dijk notarissen. De Amsterdamse praktijk.

 

Lubbers is aangesloten bij LEXUNION, an international network of legal and tax experts 

www.lexunion.com

lexunion

 

 

 

 

Medewerkers >

Bekijk alle medewerkers van Lubbers en Dijk notarissen. Niet alleen vind je hier alle contactgegevens, je komt erachter wat hun achtergrond is en waar hun interesses en specialismen liggen.

 

Publicaties >

Hier kan je de laatste publicaties van Lubbers en Dijk notarissen vinden.

 

Werken bij Lubbers en Dijk >

Lubbers en Dijk notarissen is een professionele praktijk in een prachtig pand op een unieke locatie aan het Vondelpark. Daar wordt in een informele sfeer professioneel en hard gewerkt, maar ook tijdig gestopt; ruimte voor een privé-leven vinden wij net zo belangrijk als ruimte voor je ambities. Ook daar werkt onze persoonlijke betrokkenheid. Parttime werken is bij ons niet alleen bespreekbaar maar ook realiseerbaar.

Afspraak maken of offerte opvragen

 

Verification

 

Contact

Koningslaan 4
1075 AC Amsterdam
020 - 573 63 11
020 - 679 98 28